Mange Gode Råd  Råd  Husholdning & Rengøring  Pletter  Rustpletter på knive og gafler
Vurdering af dette råd:
 
Gennemsnit: 10 ud af 1 stemme(r)
Hjælp med at vurdere dette råd ved at give din bedømmelse:
Du skal være logget ind for at kunne stemme

Rustpletter på knive og gafler

Er der kommet rustpletter på dine knive og gafler, kan de nemt fjernes ved at gnide pletten med et overskåret løg. Er pletten mere genstridig, kan man lægge kniven/gaflen i blød i ketchup natten over, så er rusten også væk.

Skrevet af morSanne

Kommentarer (5)

 1. Carsten
  Carsten d. 26.12.2010
  Godt råd m.h.t. ketchupe´en. Virkede fint for mig.
 2. Spil
  Spil d. 16.02.2011
  Hejsa, .. kan oplyse at ganske almindelig Cola også virker helt fint. Og selvføgelig også ståluld hvilket kræver lidt mere knofedt ;)
 3. Stig Sørensen
  Stig Sørensen d. 26.02.2011
  Hej.
  Er der først kommet rustpletter på ens rustfrie bestik, så er skaden sket og er uoprettelig, hvis man tager en lup og ser på rustpletten, så vil man se et krater ned i det rustfrie stål, og det krater vil kun blive større og større, det er det rustfrie der har et problem, jo blanker overfladen er jo mindre chancer er der for at der danner sig disse rustpletter.Det må bare ikke opstå, jeg købet et bestik et par dage før julen 2010, da det gamle bestik havde fået disse gruppe tæringer,(Vil jeg kalde det) de var blevet så store at det skulle pudses hver gang det blev vasket op, det var vel omkring 20 år gammelt, det nye sæt jeg har købt er allerede begyndt at danne disse grupper tæringer, og da jeg købte det, spurgte jeg i forretningen om det kunne tåle opvaskemaskine uden at der dannede sig disse rust pletter, jeg fik det svar at det godt kunne tåle opvaskemaskine, og hvis der dannede sig disse rustpletter, så skulle jeg bare komme med det igen, så nu er jeg spændt på her efter 2 måneder om de siger det samme. Det med rust i rørene køber jeg ikke, da jeg kun har kobberrør i mit brugsvand.
  Mvh. Stig
  1. Linette Andersen
   Linette Andersen d. 16.03.2011
   Jeg tror du har ret Stig, det må handle om kvaliteten på bestikket. Jeg håber du får det byttet, for det er virkelig ikke kønt at se på bestik med rustpletter, det ser jo ud som om, at bestikket ikke er ordentligt rent, og hvem gider have sådan noget i munden :-)
 4. Lasse
  Lasse d. 21.11.2012
  Virker det også på messing?
  Mvh Lasse :)